Beba
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Vozač kamiona u Luizijani primetio je jednogodišnjeg dečaka Kingtrejla kako puzi u jarku dok su policajci tragali za njim nakon smrti njegovog četvorogodišnjeg brata.

Beba je preživela olujno nevreme izazvano uraganom Beril i pronađena je skoro nepovređena, samo sa ujedima insekata, prenosi 24sedam.rs.

Policija je zahvalila vozaču što je primetio bebu, koja je provela dva dana napolju.

- Gledamo na njega kao na čudo jer je i dalje bio živ - rekao je šef policiji na konferenciji.

Brat bebe je pronađen mrtav u jezeru u blizini granice Teksasa. Policija je tražila njihovu porodicu, a jedna žena iz Misisipija se javila, rekavši da su deca njeni rođaci.

Na vest o smrti mališana rođaka je rekla da on ima i mlađeg brata, starog jednu godinu, i da su dečaci poslednji put viđeni sa majkom Alijom Džek (25) u subotu.

Dečakova baka Konsvela Džek sada pokušava da shvati šta se desilo. Ona je ispričala policiji da je njena ćerka imala zakonsko starateljstvo nad dva dečaka, ali da je aprilu pobegla u Baton Ruž, zbog čega su dve bake brinule o deci dok ona ne stane na noge.

Policija je rekla da nema znakova nasilja kod dečaka, ali je naređena obdukcija. Alija je uhapšena jer nije prijavila nestanak deteta.

Beba je puštena iz bolnice i nalazi se pod državnom brigom, dok baka pokušava da dobije starateljstvo. Još nije jasno kako su dečaci završili na različitim mestima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading