tuča
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Šokirani turisti bili su svedoci neprijatnih scena na popularnoj plaži na Tenerifima u subotu uveče. Učesnici tuče, kako prenose mediji, su mahali noževima i bacali kamenje. Ima povređenih, a četvorica muškaraca su uhapšena, piše Dejli mejl.

Video snimak žestoke tuče na plaži Las Buras prikazuje muškarce i žene u kupaćim kostimima kako vrište i bacaju ogromno kamenje jedni na druge.

Vidimo i fizički obračun dvojice muškaraca, od kojih je jedan, u beloj majici, oboren na pod.

- Mogla bih da ga ubijem, vikala je jedna žena.

- Zovite policiju! Pozovite policiju! Prestanite da snimate i zovite policiju, čuje se da neko viče.

Vidi se i kako jedan čovek beži. Neko je bacio veliki kamen na njega, ali ga je, srećom, promašio.

Na snimku se vide i dve devojčice koje pokušavaju da pobegnu.

Policija je u subotu uveče dobila dojavu o tuči na plaži, ali su oni koji su učestvovali u tuči pobegli do dolaska policajaca na lice mesta.

Tamo su na udaljenosti od samo 200 metara zatekli samo dvojicu osumnjičenih.

Jedan od njih, 18-godišnji Kubanac, navodno je imao tešku ranu na glavi i višestruke povrede udova. Njegov prijatelj, navodno 32-godišnji Kolumbijac, takođe je imao vidljive povrede, preneli su strani mediji.

Na mestu tuče pronađen veliki nož

Dvojica muškaraca su tvrdila da su ih napala još trojica muškaraca, od kojih je jedan bio naoružan nožem!

Policija je kasnije potvrdila da je na mestu tuče pronašla veliki nož.

Još jedan osumnjičeni, 31-godišnjak iz Argentine, uhapšen je na plaži. Navodno je imao ubodnu ranu na licu od udarca šrafcigerom. Svi povređeni su zbrinuti, ali prema lokalnom izdanju Sol del Sur Tenerife, njihovo agresivno ponašanje otežavalo je medicinskom osoblju da pruži pomoć.

Mladić sa Kube je tvrdio da su mu pretili smrću isti huligani koji su noć pre tuče navodno pokušali da mu upadnu u kuću.

Protiv Argentinca će biti pokrenut prekršajni postupak zbog narušavanja javnog reda i mira, pretnji i nanošenja telesnih povreda.

U međuvremenu, Kolumbijac i Kubanac se suočavaju sa sličnim optužbama, ali i za još jednu – pokušaj ubistva. Po istoj optužbi uhapšen je još jedan muškarac (32), prenosi hrvatski "Jutranji".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading