majca u kini
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Majice sa fotografijom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, snimljene neposredno nakon pokušaja atentata na njega, osvanule su na kineskim policama kako i na platformama za e-trgovinu, piše South China Morning Post .

Kako je precizirano, atentat na Trampa dogodio se u subotu oko 18.15 po lokalnom vremenu. Bajdenov prvi komentar stigao je oko 20 časova, a prva serija majica sa sada već kultnom fotografijom Trampa kako maše pesnicom puštena je u prodaju oko 20.40.


Kako je prodavačica  jedne od onlajn prodavnica iz Kine rekla, u roku od dva sata nakon početka prodaje, prodavnica je primila više od dve hiljade narudžbina i iz Kine i iz Sjedinjenih Država.

Ona je takođe naglasila da za izbore u Sjedinjenim Američkim Državama ove godine njihova prodavnica proizvodi suvenire samo sa likom Trampa, jer „on ima veće šanse za pobedu i popularan je među kineskim korisnicima interneta“.

Međutim, kako se uverio dopisnik RIA Novosti, od 19:30 po pekinškom vremenu majice sa likom Trampa posle napada više nisu dostupne. Za sve zahteve u kojima se pominje bivši predsednik Sjedinjenih Država i pucnjava, platforma piše „izvinjavamo se, nijedan odgovarajući proizvod nije pronađen“. 

Podsetimo, pokušaj atentata na Trampa dogodio se u subotu na njegovom predizbornom skupu u Pensilvaniji . On je ranjen u uvo, a obezbeđenje ga je hitno udaljilo sa događaja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading