Donald tramp
Foto: Printscreen/mreža X

Kori Koperatore, penzionisani šef vatrogasne službe grada Bafalo, sedeo je iza bivšeg predsednika koga je upucao i ubio naoružani napadač 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

Članovi publike pokušali su da spasu njegov život na tribinama u Batleru nakon što je Kruks otvorio vatru sa krova udaljenog oko 130 metara.

Porodica i prijatelji se opraštaju potresnim rečima

Članovi porodice odali su počast Komperatoreu koji je bio poznat u zajednici.

- Miting Donalda Trampa u Pensilvaniji je odneo život mog brata, Korija Komperatorea. Mržnja prema jednom čoveku oduzela je život jednom čoveku koga smo najviše voleli. Bio je heroj koji je štitio svoje ćerke. Njegova žena i ćerke su upravo preživele nezamislivo. Moj mlađi brat je upravo napunio 50 godina i imao je još toliko života da doživi. Mržnja nema granica, ljubav nema granica. Molite se za moju snaju, nećake, moju majku, sestru, mene i njegove nećake jer ovo izgleda kao užasna noćna mora, ali znamo da je to naša bolna stvarnost - napisala je njegova sestra na Fejsbuku.

Atentat na Donalda Trampa

Podsetimo, Tomas Metju Kruks (20) je pucao na Trampa sa krova obližnje zgrade van sigurnosnog perimetra mitinga, pre nego što su ga ubili agenti Tajne službe, prema navodima zvaničnika.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading