Donald Tramp
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Mali grad Rostraver u Pensilvaniji doživljava bum u prodaji robe sa simbolima bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa nakon subotnjeg pokušaja ubistva političara, rekao je lokalni prodavac za RIA Novosti.

U Rostraveru, koji se nalazi u blizini mesta pokušaja atentata na Trampa, nalaze se trgovački šatori u kojima svako može da kupi robu sa simbolima i fotografijama republikanskog političara.

Dostupne su zastave, kape i majice, uključujući i one sa čuvenom fotografijom bivšeg predsednika - fotografijom snimljenom tokom njegovog hapšenja prošle godine u Džordžiji.

- Nemoguće je poverovati šta se desilo posle pucnjave - rekao je trgovac, napominjući da "nikada nije video tako veliku potražnju" kod kupaca.

Prema njegovim rečima, potrebno je da budete "pravi Trampov pristalica" da biste "stajali u redu za kapu" po ovakvim vrućinama.

Podsetimo, majice sa fotografijom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, snimljene neposredno nakon pokušaja atentata na njega, osvanule su na kineskim policama kako i na platformama za e-trgovinu odmah nakon pokušaja atentata.

Tramp je povređen u pucnjavi u subotu uveče tokom mitinga u Batleru u Pensilvaniji.

Kako je saopštila američka Tajna služba, naoružani napadač i najmanje jedan posetilac skupa su ubijeni, a još dve osobe koje su prisustvovale mitingu su teško povređene.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading