beba
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Majka nestale bebe iz Foče navodno je zaposlena u bolnici u ovom gradu, nezvanično saznaje Srpskainfo.

Prema nezvaničnim saznanjima, majka deteta se nakon ovog kobnog događaja navodno nije pojavljivala na radnom mestu sve do pre nekoliko dana.

Kako je ATV pisao istraga o nestanku bebe pokrenuta je u februaru nakon što je žena iz Foče rodila muško novorođenče.

Trudnoću i porođaj je navodno krila od porodice jer, kako se sumnja, otac bebe nije njen suprug. Pojedini članovi porodice ipak su posumnjali, a lekarski pregled je potvrdio da se nedavno porodila. Međutim, kako nigde nije bilo bebe slučaj je prijavljen policiji.

Žena je u izjavi istražiocima tvrdila da se porodila sama, bez lekarske pomoći. Ispričala je da je beba kasnije pomodrila i prestala da diše. Tvrdila je da je pokušavala da je vrati u život, ali nije uspela i beba je preminula. Telo je, kako je izjavila, bacila u reku Drinu.

Međutim, telo nije pronađeno. Nisu otkriveni ni dokazi koji potvrđuju takav epilog. Majka je više puta ispitivana i u iskazima su se pojavljivale nedoslednosti. To se odnosilo na datum poroda, promenu lokacija na kojoj je navodno bacila telo bebe.

Iako se na slučaju radi već pet meseci, beba do danas nije pronađena i njena sudbina zasada nije poznata, a policija i tužilaštvo utvrđuju sve okolnosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading