Aligator
Foto: Alo/Printscreen/Tik tok

 Džoi Heni ima hiljade korisnika društvenih medija koji prate njegove stranice posvećene Valliju, hladnokrvnom pratiocu kojeg on naziva svojim aligatorom za emocionalnu podršku.

On je na mreži postavio fotografije i video zapise na kojima ljudi maze aligatora od 5 1/2 stopa (1,7 metara) kao psa ili ga grle kao plišanog medveda. Volijeva popularnost je porasla na nove visine prošle godine kada je aligatoru odbijen ulazak na utakmicu Filadelfija Filis.

Heni je sada rekao da je izbezumljen nakon što je Voli nestao dok je bio sa njim na aprilskom odmoru u Brunsviku u Džordžiji, lučkom gradu 70 milja (112 kilometara) južno od Savane. Rekao je da sumnja da je neko ukrao Volija iz ograđenog, otvorenog ograđenog prostora gde je Voli proveo noć 21. aprila.

U objavama na društvenim mrežama, Heni je rekao da su šaljivdžije ostavili Volija ispred kuće nekoga ko je pozvao vlasti, što je dovelo do toga da je njegov aligator zarobljen i pušten u divljinu.

 

 

„Potrebna nam je sva pomoć koju možemo da dobijemo da vratimo moju bebu“, rekao je Heni u plačljivom videu objavljenom na TikTok-u. "Molim vas, potrebna nam je vaša pomoć".

Heni je rekao da nije imao vremena za razgovor kada ga je AP kontaktirao telefonom u sredu ujutru. Nije odmah uzvratio naknadne poruke.

„Nikada nije pokušao da ugrize nikoga“, rekao je Heni za novine.

Niko nije podneo policijske izveštaje o nestalom aligatoru u Brunsviku i okolini okruga Glin, rekli su portparoli gradskih i okružnih policijskih uprava.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading