Tinejdžer
Foto: Printscreen/Foto: GoFundMe

Telo pronađeno na španskom ostrvu Tenerife u ponedeljak je zvanično identifikovano kao telo nestalog britanskog tinejdžera, Džeja Slejtera, saopštio je španski sud.

Sud je potvrdio otiscima prstiju da je telo pronađeno juče u planinama Maska telo Džeja Slejtera.

Obdukcija je potvrdila da je smrt  nastala usled pada na stenu.

Slejter, koji je imao 19 godina i iz Lankašira, u severnoj Engleskoj, nestao je pre skoro mesec dana nakon što je prisustvovao muzičkom festivalu na jugu ostrva.

Poslednji put se čuo oko 8:30 po lokalnom vremenu, 17. juna, prema rečima jedne od njegovih prijateljica, Lusi Mej.

Džejov prijatelj, Bred Hargriv, koji je otišao na odmor sa njim i vratio se prošle nedelje kući,  odao je danas dirljivu počast na Instagramu.

Bred je podelio njihovu zajedničku fotografiju uz poruku: "Bez reči sam. Ništa više neće biti isto bez tebe. Volim te uvek."

Džej se zabavljao sa prijateljima poslednje večeri trodnevnog muzičkog festivala u letovalištu Plaja de Las Amerikas, pre nego što se vratio u iznajmljeni smeštaj koji je udaljen oko sat vremena vožnje, sa dvojicom starijih Britanaca koje je sreo tamo.

Nakon što je napustio smeštaj narednog jutra, Džej je pokušao da se vrati do svog smeštaja na južnom delu ostrva, put koji bi trajao oko 11 sati pešaka.

Tinejdžer je tada pozvao prijatelja i rekao da je izgubljen, da je jako dehidriran i da ima samo jedan posto baterije na svom telefonu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading