milojko spajić
Foto: Printscreen/YouTube/ Al Jazeera Balkans

Predsednik Hrvatske građanske inicijative Adrijan Vuksanović pitaće Spajića da oceni odnose Crne Gore i Hrvatske za vreme svog mandata.

Poslanik Pokreta Evropa sad Vasilije Čarapić pitaće Spajića da objasni kakva je njegova vizija strateškog razvoja Crne Gore i na koji način bi Razvojna banka Crne Gore podržala buduće strateške infrastrukturne i razvojne projekte u državi.

Poslanicu Posebnog kluba Jevrosimu Pejović zanima da li će  Agenciji za sprečavanje korupcije dostaviti sve transakcije iz svojih brojnih kriptonovcanika od kada je javni funkcioner.

Poslanik Demokratske narodne partije Milun Zogović pitaće Spajića je li zadovoljan dosadašnjom dinamikom sprovođenja programa Evropa sad 2 i koji je krajnji rok za implementaciju svih mera iz programa.

Poslanik NSD-a Marko Kovačević postavio je pitanje – da li je Vlada spremna da učestvuje u realizaciji projekta “Sunčani grad” u Nikšiću.

Lider URA Dritan Abazović upitaće premijera stoji li on iza organizovanih napada na šefa Specijalnog policijskog odelenja Predraga Šukovića i glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića, kako to implicira ministar pravde Andrej Milović.

Poslanik Demokrata Boris Bogdanović upitao je predsednika Vlade da li hapšenje i procesuiranje osumnjičenih i optuženih za izvršenje najtežih krivičnih dela iz oblasti organizovanog kriminala i korupcije, revanšizam prema izabranim, imenovanim ili na druge načine angažovanim osobama u sistemu javne uprave.

Poslanika Demokratske partije socijalista Danijela Živkovića zanima da li premijer misli da će Crna Gora biti u mogućnosti da krajem godine započne proceduru zatvaranja pregovaračkih poglavlja.

Lider Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović pitaće Spajića kada će sa Nemačkom biti potpisan sporazum o priznavanju vozačkih dozvola iz Crne Gore.

Poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević upitao je premijera da prokomentariše izjave predsednika Skupštine Andrije Mandića kojima je inicirao izgradnju kapele na Lovćenu, a koje, kako je naveo, duboko dele crnogorsko društvo i potencijaino mogu dovesti do ozbiljnog pogoršanja međuerskih i međunacionalnih odnosa u Crnoj Gori.

Poslanicu Socijalističke narodne partije Slađanu Kaluđerović interesuje koji će dalji koraci biti preduzeti u pravcu menjanja politike zaštite konkurencije, kako bi se sprečila zloupotreba moći koja donosi ogromnu dobit pojedincima, a šteti ekonomskom ambijentu i privrednom rastu države i direktno pogađa džepove građana.

Bonus video: 

 

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO LEPE VESTI ZA PORODILIŠTA: Važnije mi je da majke i deca imaju klime, nego procedura! #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral #vucic #predsednik ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading