Danilo Šaranović ministar CG
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Na dnevnom redu su trebali da budu izveštaji o radu i stanju u upravnim oblastima iz nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i o rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović je na mreži X objavio da je, nakon što je utvrđeno da nije obezbeđen kvorum za održavanje sednice Odbora, održao konferenciju za novinare kako bi „izneo mali deo pojašnjenja od interesovanja opozicije i javnosti”.

On je rekao da je želeo da nastavi sa ispunjavanjem obaveze prema parlamentu, ali mu to, kako je kazao, nije omogućeno.

„Imao sam želju da nastavim da ispunjavam obaveze prema Skupštini Crne Gore, ali mi to nije omogućeno – nedostatak kvoruma. Na presu sam izneo mali deo pojašnjenja od interesovanja opozicije i javnosti, a o ostalim važnim pitanjima i slučajevima kad se sretnem sa kolegama oči u oči“, poručio je Šaranović.

 

 

Bonus video:

 

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NAJAVIO LEPE VESTI ZA PORODILIŠTA: Važnije mi je da majke i deca imaju klime, nego procedura! #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #fyp #foryourpage #fypシ #fypシ゚viral #vucic #predsednik ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading