jakov milatović u poseti americi
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen/Predsjednik Crne Gore

Predsednik je reagujući na njihovo saopštenje napisao “dosade dosadne”.

Podsetimo, iz Pokreta Evropa sad su se oglasili nakon što su predstavnici Pokreta za Podgoricu danas kazali su da će vratiti mandat građanima.

“Iako su pregovori sa većinom samo bili izgovor, želeći da se odgovornost prebaci na PES koji je prihvatio sve zahtjeve, danas je svima jasno da su se odbornici Pokreta za Podgoricu mnogo lakše dogovorili sa DPS-om da podrže inicijativu SDP, SD, LP u vezi skraćenja mandata”, kazali su danas iz PES-a.

Iz ovog Pokreta tvrde da se “nakon najave realizacije programa Evropa sad 2, opoziciji žuri da izađe na izbore pre same primene, kako bi i dalje insistirali na neistinama i propagandom da od povećanja plata nema ništa.”

Odbornici Jakova Milatovića zajedno sa DPS-om, nakon godinu dana promene vlasti, srušiće vlast u Glavnom gradu, tvrde u Pokretu Evropa Sad.

Odbornica Nađa Ljiljanić je na današnjoj pres konferenciji poručila da će skratiti mandat Skupštini da građani prociene ko je radio dobro.

“Očekujemo da će odbornici pokazati odgovornost, posebno oni iz vlasti, i da ćemo svi skratiti mandat Skupštini”, navela je ona.

Dodala je da će glasati za skraćenje, ali očekuju da i kolege koje izražavaju nezadovoljstvo funkcionisanjem glavnog grada učine isto.

“Tu prvenstveno mislim na kolege iz vlasti. Poverenje u PES je izgubljeno. Naš stav je da vratimo mandat. Doneli smo tu odluku i očekujemo od svih odbornika da će savjesno doneti odluku da skrate mandat Skupštini”, kazala je danas Ljiljanić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading