Temza
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub


Oksfordski student Vezli Akum-Ojong, star 19 godina, tragično je preminuo u reci Temzi dok je slavio kraj ispita. Prema izveštajima, on se udavio noseći punu akademsku odoru. Prvogodišnji student, koji je studirao politiku, filozofiju i ekonomiju na koledžu Brasenose, preminuo je ubrzo nakon što su ga izvukli iz vode spasioci 21. juna.

Navodno je bio među grupom studenata koji su proslavljali završetak ispita skokovima sa staze uz reku Temzu na Port Medou.  Akum-Ojong, koji je prethodno pohađao Watford Grammar School for Boys, opisao je svoju prvu godinu na univerzitetu kao "najbolji period mog života do sada" u blogu koji je napisao. U tekstu objavljenom na sajtu Brasenose koledža u aprilu, napisao je: "Čudno je pomisliti da mi je ostalo samo još osam nedelja prve godine. Toliko toga se promenilo, i stvorio sam toliko sjajnih sećanja. Deluje kao da sam stigao juče, ali istovremeno kao da sam ovde već godinama. Zaista nema mesta poput Brasenose-a."


U svom blogu, Vezli Akum-Ojong je istakao koliko je značila njegova prva godina na koledžu Brasenose, ističući da je napravio mnogo sjajnih uspomena i da se mnogo toga promenilo od njegovog dolaska.


Koledž Brasenose je izrazio svoje duboko žaljenje zbog gubitka mladog studenta, ističući njegovu posvećenost i doprinos zajednici. Njegova smrt je potresla mnoge u zajednici i podsetila na važnost podrške i zajedništva u teškim trenucima.

(Mirror)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading