Skok s mosta
Foto: Printscreen/printskrin

Njegov brat pokušao je da ga odvrati od skoka i molio ga i preklinjao da odustane i da siđe, ali svi nagovori ostali su bezuspešni. Posle sat vremena ubeđivanja lokalni policajci uspeli su da ubede muškarca da odustane od skoka. Četrdesetdvogodišnjak je posle raskida sa devojkom hteo da se baci sa mosta.

- Gradska policija je obaveštena oko osam sati da se na železničkom vijaduktu nalazi jedna osoba koja preti da će da skoči - rekla je portparolka gradske policije Handlova Lucija Čuda.

Operater koji analizira kamere u gradu odmah je počeo da ga traži, a zatim ga je vrlo brzo locirao. Na mostu je bio i brat čoveka koji je želeo da skoči, a uskoro je stigla i policija.

- Pripadnici gradske policije pružili su pomoć osobi koja je prešla ogradu i pretila da će skočiti sa mosta - dodala je Čuda.

Nakon nekog vremena policajac je počeo da pregovara sa čovekom.

- Posle dugog razgovora sa policajcem, muškarac se rukovao sa policajcem i potom je izvučen na šine. Definitivno je bio rešen da okonča svoj život. Bio je u alkoholisanom stanju - dodala je portparolka.

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading