melanija tramp
Foto: Profimedia/Profimedia

Tramp je objavio dve knjige otkako je napustio Belu kuću - knjigu pisama i knjigu fotografija u izdanju Winning Team Publishing-a, a u četvrtak je najavio da će objaviti treću knjigu pod nazivom "Save America" koja će sadržati fotografije iz vremena dok je obavljao predsedničku funkciju i koje prikazuju njegovu predizbornu kampanju ove godine.

Potpisano izdanje Trampove knjige košta 499 dolara, a na naslovnoj strani nalazi se fotografija Trampa kako podiže pesnicu nakon atentata 13. jula na mitingu u Pensilvaniji.

Melanija Tramp je najavila je da će ove jeseni objaviti svoje prve memoare, a tačan datum izdavanja knjige još nije objavljen, preneo je Politiko.

Melanijini memoari su dostupni u pretprodaji na njenoj veb stranici.

Memoari, koje objavljuje izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koštaju 40 dolara. 

Potpisano izdanje košta 75 dolara, a specijalno kolekcionarsko izdanje dostupno je za 150 dolara i sadrži 48 stranica do sada neobjavljenih fotografija.

Bivša prva dama se držala povučeno otkako je napustila Belu kuću i retko se viđa na javnim događajima, a svoj prvi veliki javni nastup imala je prošle sedmice na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milvokiju, iako nije govorila, kao što je to učinila 2016. i 2020. godine.

Melanija Tramp je, prema rečima ljudi koji su joj bliski, bila "potresena" zbog nedavnog atentata na Trampa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading