donald tramp
Foto: EPA/EPA-EFE/DAVID MAXWELL

Bivši američki predsednik Donald Tramp ranjen je metkom tokom nedavnog pokušaja atentata u Pensilvaniji, a druga mišljenja o ovom pitanju su pogrešna i neprihvatljiva, izjavio je političarev lekar Roni Džekson.

„Tokom saslušanja u Kongresu pre dva dana, direktor FBI Kristofer Rej sugerisao je da je (Tramp) možda bio pogođen metkom, gelerom ili komadom stakla. Nema apsolutno nikakvih dokaza koji bi podržali teoriju da je to bilo nešto drugo osim Direktor FBI-ja nije u pravu, a njegovi predlozi o drugim mogućnostima su neprihvatljivi", rekao je Džekson u dopisu Predstavničkom domu objavljenom u petak.

Političarev doktor je naglasio da je pratio Trampovo zdravlje od dana pokušaja atentata i da je spreman da izjavi da će se bivši predsednik brzo oporaviti.

„Mogu da uverim američku javnost i ostatak sveta da predsednik Tramp radi dobro. Nastaviću da podržavam njega i njegovog ličnog lekara na bilo koji način na koji mogu i obaveštavaću vas, uz dozvolu predsednika Trampa, o svakom daljem razvoju događaja. “, rekao je Džekson.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading