grčka
Foto: Printscreen/YouTube/ eleftheriaonline.gr

Kako prenose mediji, u sudaru kamiona i tri automobila u Grčkoj poginula su dva muškarca, dvanaestomesečna beba i jedna devojčica (13).

Kamion se sudario sa tri automobila, dva su potpuno smrskana

Do nesreće je došlo oko podne kada je vozač (39) kamiona, koji se kretao prema Kiparisiji, auto-putem Pirgos - Kiparisija, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nakon krivine i uleteo u suprotnu traku sudarivši se sa tri automobila, od kojih su dva potpuno smrskana do neprepoznatljivosti.

 

 

Kako prenose medijij, u jednom od automobila poginuo je otac (38) i njegova beba (1), a njegova supruga (38) i sin (6) su teško povređeni i prevezeni u bolnicu u Patrasu.

Otac i ćerka poginuli na licu mesta 

Otac i (50) i ćerka (13) poginuli na licu mesta u drugom vozilu koje je je ostalo zaglavljeno pod kamionom.

Kako se navodi u sudaru su još povređeni i jedan mladić (25) koji je intubiran u Kalamati, vozač kamiona i još jedan muškarac (61) koji su takođe hospitalizovani.

Mediji prenose da je moralo da interveniše 12 vatrogasaca kako bi iz olupna izvukli nastradale i povređene. Nesreća se inače dogodila na poznatom mestu "Eliin turn", gde su se i ranije događali brojni slični incidenti, zbog čega se smatra crnom tačkon na ovom delu puta.

(Alo, Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading