UČITELJICA IZ PAKLA ZLOSTAVLJALA AUTISTIČNOG DEČAKA! Slala mu golišave fotografije, pa opštila sa njim u stanu i kolima: Dečak do tančina sve ispričao policiji!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Akasija Velburn (26), učiteljica u školi u Severnom Jorkširu uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja autističnog deteta, dečaka mlađeg od 16 godina.

Ona je kako je saopštio Mirror, sa dečakom prvo stupila u kontakt preko društvenih mreža, slala mu seksualne poruke i slike. Potom je zlostavljala dečaka u svom stanu i u kolima.

Kako navode tamošnji mediji, autistični dečak je na kraju pokazao neverovatnu hrabrost i sve je prijavljeno policiji sa kojom je sarađivao i učiteljica je uhapšena.

„Ovo je još jedan slučaj koji pokazuje da je moguće da žrtve traže i dobiju pravdu. Ohrabrujemo sve koji su bili pogođeni bilo kojim prekršajem da stupe u kontakt sa policijom, bićete podržani i saslušani", rekli su.

Ovaj slučaj podsetio je na Rebeku Džojns koja je početkom ovog meseca bila osuđena po čak 6 tačaka za seksualno zlostavljanje.

Zatvorena je na šest i po godina nakon što ju je porota krunskog suda u Mančesteru proglasila krivom po optužbama. Džojns je kontaktirala sa dva tinejdžera koje je upoznala dok je bila učiteljica u školi u Velikom Mančesteru.

U snažnoj izjavi o uticaju žrtve koja je pročitana na sudu, jedna žrtva je objasnila fizički i psihički napor kojim ga je zlostavljala Džojns.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading