Tramp
Foto: Profimedia/Profimedia

Pozvao je hrišćane da spasu Ameriku tako što će glasati "samo ovaj put" kako bi on mogao da pobedi na predsedničkim izborima ubedljivo, sa razlikom "koja je prevelika da bi se mogla namestiti."

Tramp, koji je kandidat Republikanske stranke za predsednika, svoje primedbe izneo je na kraju govora na Samitu vernika, događaju koji je organizovala konzervativna grupa za Turning Point Action, u Vest Palm Biču, država Florida.

"Hrišćani, izađite i glasajte. Samo ovaj put," pozvao je. "Nećete više morati da glasate. Još četiri godine. Znate šta? Biće sve sređeno. Biće u redu. Nećete više morati da glasate, moji prelepi hrišćani."

Tramp je nastavio: "Volim vas hrišćane i ja sam hrišćanin. Volim vas, morate da izađete i glasate. Za četiri godine, nećete morati ponovo da glasate. Sredićemo sve tako dobro, nećete morati da glasate."

Tramp objavio video na mreži X

 

"Religija i hrišćanstvo su najveće stvari koje nedostaju ovoj zemlji," rekao je Tramp. Kasnije je dodao: "Moramo ponovo da učinimo Ameriku molitvenom."

Dok se kandiduje za predsednika ove godine, Tramp svoju kampanju predstavlja kao krstaški pohod za odbranu hrišćanskih vrednosti od levice.

Prošlog meseca, rekao je na jednom verskom medijskom konvenciji da demokrate žele da "sruše krstove."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading