UBISTVO
Foto: Alo/MET police

Sumu Begum (24) ubio je njen suprug Aminan Rahman (46) u njenom stanu u istočnom Londonu 29. aprila prošle godine. On je optužen da je manipulisao, finansijski kontrolisao i napao svoju mladu ženu pre nego što je okončao njen život. U utorak je osuđen na doživotnu kaznu sa najmanje 22 godine iza rešetaka.

"Suma je bila živahna, atraktivna žena i posvećena majka. Bila je fina prema tebi čak i kad je odlučila, na šta je imala pravo, da više ne želi da bude tvoja žena. Sanjala je o novom, drugačijem životu sa muškarcem svojih godina, a ti snovi prekinuti su 29. aprila kada si je namerno ubio", rekao je sudija prilikom izricanja presude.

Prema rečima sudije, nekoliko trenutaka nakon što je zadavio ženu, Rahman je ugurao njeno telo u kofer i bacio ga u reku, nadajući se da ga nikada neće naći.

Ubistvu žene svedočila su njena deca, kao i njen dečko preko video poziva iz UAE, gde je živeo.

UBISTVO

MET police

 

 

Rahman je ugušio mamu dvoje dece u "ljubomornom besu" pre nego što ju je, mrtvu ili onesvešćenu, strpao u kofer i uhvaćen je na kameri kako baca kofer u reku Li, koja protiče kroz istočni London do Temze.

Deset dana kasnije, njeno raspadnuto telo pronađeno je na obali reke. Na sudu je rečeno da je njen dečko Šahin Mija (24) snimio onlajn video snimak događaja koji su doveli do njene smrti, koji je kasnije predat policiji.

"Htela je da pobegne, a on ju je zgrabio za vrat", ispričao je njen dečko.

Čulo se vrištanje pre nego što se video zamrznuo.

UBISTVO

MET police

 

 

U drugom pozivu iste noći, osuđeni je rekao Miji da je ubio Begum i da se "on sada spremi".

"Video sam da Sumi izlazi pena iz usta, pokazao mi je na snimku i psovao me je", dodao je on.

Rahman je takođe bio optužen da je ranije prošlog februara napao Begum. Snimila je video na kojem su prikazane ogrebotine na vratu i rekla dečku da joj je optuženi prekinuo dah, dodavši da ju je zamalo zadavio.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading