Horor u Budvi
Foto: Alo/Foto: RINA

Kako je saopšteno, Uprava policije je danas oko 15.30 obaveštena preko dežurne službe Odeljenja bezbednosti Berane, da je od strane nepoznatog lica na lokalnom putu između mjesta Savin bor i Pločnik, opština Petnjica, došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je jedno lice teško povređeno.

"Policijski službenici Stanice policije Petnjica su odmah izašli na lice mesta i u vozilu marke VW Golf, rožajskih registarskih oznaka pronašli beživotno telo u tom momentu nepoznatog muškog lica za koga je naknadno utvrđeno da se radi o A.J.,(45) iz Rožaja", navodi se u saopštenju.

"Odmah po navedenom saznanju angažovani su celokupni kapaciteti Regionalnog centra bezbednosti 'Sever', kojom prilikom se pristupilo sveobuhvatnoj istrazi, kako na licu mesta tako i na teritoriji okolnih opština gde je uspostavljena blokada svih putnih pravaca kao i granicnih prelaza prema Republici Srbiji, Republici Albaniji i tzv. Kosovu. Rezultat ovako brze reakcije policijskih službenika svih organizacionih jedinica Regionalnog centra bezbednosti 'Sjever' je identifikovanje, lociranje i lišenje slobode u veoma kratkom vremenskom roku, lica koja se dovode u vezu sa izvrsenjem ubistva A.J. iz Rožaja", dodaje se.

Iz UP su kazali da su policijski službenici u reonu sela Savin Bor oko 17.15 časova locirali, a zatim i uhapsili F. L. (42) i I. L. (55), oboje iz Petnjice, zbog sumnje da su na štetu A. J. iz Rožaja izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

"Prilikom lišenja slobode kod F.L. je pronađeno i oduzeto vatreno oruzje - revolver 38. Specijal SmitWeson, za koji se sumnja da je korišćen u izvršenju ovog teškog krivičnog dela. Uviđaj lica mesta vrši državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zajedno sa policijskim sluzbenicima Regionalnog centra bezbednosti 'Sjever'", piše u saopštenju.

(Vijesti)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading