KENEDI JE UPRAVO DOKAZAO DA NIJE NORMALAN! "Hteo sam da izgleda da je medveda udarila bicikla, i da ga je ubila! Ostavio sam ga u Njujorku"
Foto: AP/Hans Pennink (FRE)

Kenedi je to rekao u video snimku, postavljenom na platformi X, navodeći da pokušava da preduhitri još neobjavljenu priču u Njujorkeru o tom incidentu.

"Jedva čekam da vidim kako ćete ovo spinovati", naveo je Kenedi.

On je na svom nalogu objavio video snimak na kojem se vidi kako sedi za kuhinjskim stolom i razgovara sa američkom glumicom Rozan Bar.

Kenedi je u snimku rekao da se pre deceniju vozio do doline Hadson u američkoj državi Njujork kada je žena u kombiju ispred njega udarila mladog medveda i ubila ga, a da je on zatim stavio telo medveda u gepek svog automobila kako bi ga odrao i pripremio njegovo meso za jelo u svojoj kući.

On, međutim, kaže da je zbog toga što je morao da ide pravo na aerodom sa kasne večere u Njujorku nije želeo da ostavi medveda u svom vozilu.

Pošto je imao stari bicikl u automobilu, odlučio je da medveda ostavi u Central parku i da ga postavi kao da ga je udario bicikl.

Kenedi se nasmejao posle tih svojih reči, navodeći da je mislio da bi to bilo zabavno za onoga ko pronađe medveda.

U oktobru 2014. godine pronađeno je telo mladunca crnog medveda u
žbunju u Central parku i policija je pokrenula istragu o tom slučaju.

Državni zvaničnici za divlje životinje su kasnije zaključili da je medveda verovatno udarilo i ubilo vozilo.

Kenedi je na snimku rekao da ga je Njujorker pitao o tom incidentu i da je planirao da napravi članak o tome. 

To je najnoviji bizaran incident u Kenedijevoj kampanji.

U maju ove godine Kenedi je objavio da je prilikom lekarske kontrole u njegovom mozgu pronađen mrtav parazit, koji je mogao da pojede deo njegovog moždanog tkiva.

Takođe, on je negirao i da je jeo psa nakon što je prijatelj podelio fotografiju sa časopisom Vaniti Fair na kojoj se vidi kako se Kenedi sprema da ugrize ugljenisanu životinju, a Kenedi je rekao da je to bila koza.

Prema nedavnoj anketi Rojtersa/Ipsosa, Kenedi ima podršku osam odsto glasača. 

On tek treba da se kvalifikuje za glasanje u mnogim državama SAD uoči predsedničkih izbora 5. novembra.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading