Španija
Foto: Alo/N.Atanacković

Na plaži La Fosca na severu španskog letovališta Palamos nedaleko od Girona, 65-godišnji muškarac preminuo je nakon što se onesvestio tokom navodnog rituala crne magije u kojem je odrubio glave desetinama kokošaka.

Njegova supruga je obavestila hitne službe nedugo posle 5 časova ujutru u nedelju, javljajući da ga je pronašla bez svesti okruženog mrtvim pticama nakon svađe. Lekari i policija stigli su na lice mesta, ali nisu uspeli da ga reanimiraju. Prema lokalnim izveštajima, muškarac je navodno oboleo nakon svađe sa partnerkom i dvoje dece, dok je pripremao satanistički ritual pre nego što je otišao na obližnje mesto gde je pronađen nakon završene žrtvovanja životinja. Iako se policija još uvek čeka rezultate obdukcije, trenutno ne tretira ovaj incident kao zločin. Lokalni izveštaji ukazuju na to da smrt muškarca može biti povezana sa reakcijom na droge koje je mogao uzeti tokom crnomagijskog ceremonijala.


Plaža La Fosca je prostrano peščano područje podeljeno na dva dela velikim crnim stenama. Nalazi se u stambenoj i turističkoj zoni smeštenoj u zalivu na severu Palamosa. Prijatna šetališta protežu se duž cele plaže sa prelepim letnjim kućama uz more iz prvog dela prošlog veka. Još uvek nije bilo jasno da li je preminuli muškarac živeo u blizini ili je bio na odmoru u tom području. Deo plaže gde su kokoške žrtvovane navodno je očišćen pre dolaska prvih turista.

U međuvremenu, u Kolumbiji je majka osuđena za ubistvo svog šestogodišnjeg sina tokom dvodnevnog rituala kako bi pronašla tajno groblje zlata. Sandra Patricia Caro Perez i njen partner Fabian Andres Carmona Ramirez su ga pretukli do smrti u verovanju da će njegova smrt dovesti do ogromnog nalazišta skrivenog zlata. Njegovo zlostavljano telo pronađeno je u tajnom grobu u selu Cuturu Alto, Segovia, u oktobru 2022. Koristeći vudu lutke i knjige čini, majka i očuh vodili su satanski kult pod imenom Los Carneros, ili Jaganjci, kako je sud u Antioquia čuo. Četiri druge osobe povezane sa sektom, uključujući Maximilianovu baku i njenog partnera, uhapšeni su tokom policijske istrage. Sudije su proglasile Perez i Ramirez krivim za Maximilianovo mučenje, ubistvo i otmicu na ročištu 4. marta. Dvoje su zadržani u pritvoru i trebalo je da budu osuđeni na kasnijem ročištu. U međuvremenu, Maximilianova baka Damaris Estela Perez Escalante i njen partner Fabian Alberto Monsalve oslobođeni su optužbi od strane sudije.

(Mirror)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading