Pas pao na dete
Foto: Printscreen/Dejli Mejl

U jučerašnjem tragičnom događaju u Mumbri, Indija, trogodišnja devojčica je izgubila život nakon što je zlatni retriver pao sa petog sprata stambene zgrade dok je šetala sa svojom majkom duž prometne ulice.

Šokantni snimak sa sigurnosnih kamera koji je podeljen na društvenim mrežama prikazuje psa kako strmoglavo pada ka zemlji i udara devojčicu sa ogromnom silom, usled čega je ona izgubila svest.

 

 

Njena majka se vidi kako podiže devojčicu sa zemlje dok počinje da beži sa mesta događaja, dok joj prolaznici pomažu. U međuvremenu, zlatni retriver, koji je sleteo na leđa, vidi se kako se muči da ustane. Kada konačno uspeva da ustane, pokreti su mu spori i deluje dezorijentisano. Lokalni izvor je izjavio: "Njena majka ju je brzo podigla i, zajedno sa nekoliko drugih ljudi, odjurila u bolnicu jer je izgubila svest. Devojčica je prevezena u bolnicu Čatrapati Čivaji u Kalvi, a kasnije prebačena u bolnicu Kalsekar,nažalost proglašena je mrtvom."

Prema lokalnoj policiji, sumnja se da je pas bačen sa terase zgrade dok su devojčica i njena majka šetale ulicom, ali još uvek pokušavaju da utvrde kako je do toga došlo. Policija trenutno istražuje ovaj događaj. Prema lokalnom mediju Indian Express, pas je teško povređen i odveden je veterinaru na lečenje.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading