Brazil
Foto: Alo/Printscreen/Newsflash

Samopriznati kanibal Izrael dos Santos Asis rekao je da je spržio parče noge neke osobe, začinio ga limunom i sirćetom pre nego što ga je žvakao. On je priznao na snimku koji je policija snimila tokom ispitivanja. Snimak je kasnije dostavljen lokalnim medijima.

U snimku, 22-godišnji Assis je rekao: "Stavio sam ga u posudu sa pasuljem , ali ga nisam progutao. Žvakao sam ga i onda bacio. Bilo je samo da probam. Bilo je slatko, ali ne možete da ga progutate".

Njegovo šokantno priznanje usledilo je nakon što ga je policija u severoistočnoj brazilskoj državi Baija zadržala zbog navodne krađe kostiju sa groblja.

Novac je iskoristio za kupovinu cipela i sendviča, kao i za šišanje.

Izrael, nadimak Pinguim, što je na portugalskom jeziku za Pingvin, navodno je plaćen unapred, ali je uhvaćen na licu mesta dok je isporučio kosti kupcu. Nije odmah bilo jasno da li je nabavio ljudsko meso za koje je tvrdio da ga je probao sa istog groblja u Sao Francisko do Konde u blizini grada Salvadora.

BONUS VIDEO

@alo_portal VLADIMIR VELIKI: Da li ste znali da su Putin i Zelenski dobili ime po istom čoveku? #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryoupage #viralvideo #fypシ゚viral #viraltiktok ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading