SUZE MU TEKLE NIZ LICE, TRESAO KAO PRUT... "Mom sinu (5) su rekli IZLAZI i zalupili vrata u vrtiću, pobegao je na magistralu...", majka iz Zete iznela jezive detalje!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

- Moj sin rekao mi je da je tražio da ide u toalet, nakon čega je dobio odgovori „izlazi“ i zalupile su mu vrata. On je plakao i neko vreme proveo u hodniku, a zatim je uzeo svoju torbu i uplakan napustio vrtić. Stigao je do magistrale kojom je nastavio da trči, dok nisi naišli majka i drugar iz vrtiča koji ga je prepoznao. Dete je pronađemo u šok stanju, tresao se i plakao, napisala je majka dečaka na društvenim mrežama.

Nakon ovog incidenta u Zeti koji se desio, oglasili su se nadležni iz JPU "Đina Vrbica" kojoj pripada vaspitna jedinica „Zvjezdani vrt"- Zeta.

Odmah po saznanju, menadžment je pokrenuo zakonsku proceduru kako bi utvrdio šta se desilo. Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije. Menadžment JPU “Đina Vrbica” ovim putem iskazuje žaljenje i ističemo da smo i sami neprijatno iznenađeni ovim događajem.

Nakon sprovedenog zakonskog postupka javnost će biti blagovremeno informisana o sprovedenoj odluci, navodi se u saopštenju, prenosi RINA.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading