Donald Tramp
Foto: AP/Foto:AP

Avion bivšeg predsednika Donalda Trampa bio je primoran u petak da preusmeri svoje sletanje u Bilings, u Montani, zbog mehaničkih problema na letelici, potvrdili su zvaničnici aerodroma za CBS Njuz.

Aerodrom je saopštio da je Trampov avion „sleteo bez incidenata“, a Tramp je potom otputovao za Bozman drugim privatnim avionom. Detalji problema sa avion nisu poznati. 

Trampov skup u Bozmanu trebalo je da počne u 20 časova po lokalnom vremenu. Međutim, on je na scenu izašao tek sat i po vremena kasnije.

Tajna služba je saopštila da mehanički problem aviona nije povezan sa bilo kakvim bezbednosnim problemom, prenosi NBC Njuz.

Margo Martin, zamenik direktora za komunikacije Trampove kampanje, objavila je na društvenoj mreži Iks snimak Trampa iz aviona.

 

 

- Upravo sam sleteo na zaista lepo mesto, Montana, tako je lepo dok letiš iznad nje, i tako bi trebalo da bude - kaže Tramp u videu.

Bivši predsednik je napao i svog političkog rivala, potpredsednicu Kamalu Haris. Tramp nije spomenuo probleme sa avionom na snimku.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading