hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Žena za koju se sumnja da je izbola trojicu muškaraca, od kojih su neki preživeli samo zato što su joj oteli nož, sada je konačno u rukama policije.

Kako piše hrvatski medij, najnoviji u nizu sukoba između 42-godišnje žene i jednog muškarca dogodio se 25. maja u Medveščaku, kada je kako se sumnja nešto pre 9 sati posle svađe sa 53-godišnjim muškarcem zgrabila nož i ubola ga u grudi sa namerom da ga ubije. Napadnuti muškarac joj je oteo nož i uspeo da pobegne.

Samo 12 dana ranije, nešto pre ponoći, posle svađe u stanu sa 44-godišnjakom koji je želeo da izađe iz stana, kako se sumnja, krenula je za njim i ubola ga nožem u stomak. I on je uspeo da pobegne iz stana i samo je lakše povređen.

Takođe, daljim kriminalističkim istraživanjem, hrvatski policijski službenici su saznali da je 6. februara 2024. godine u stanu, u toku noći, takođe nakon verbalne svađe sa 39-godišnjim muškarcem, otišla u kuhinju po nož sa kako navode namerom da ga ubije dva puta ubola u grudni koš, a zatim u ruku. 39-godišnjak je uspeo da pobegne sa lakšim povredama, prenose hrvatski mediji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading