Anđelka M.
Foto: Alo/Društvene mreže

Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva dok je Cumbo sa prostrelnom ranom glave prevezen u UKC Republike Srpske gde je operisan i nalazi se na aparatima za veštačko disanje. Anđelka je prema navodima ATV podnosila u dva navrata protiv svog nevenčanog supruga Nikole Cumbe (38) prijave za nasilje u porodici, a jedna od tih istraga je obustavljena jer je odustala od krivičnog gonjenja.

DVA PUTA GA PRIJAVILA

Izvor blizak istrazi otkriva da je Anđelka prvu prijavu protiv Cumbe podnela 2023. godine dok je drugu podnela u maju.

- U oba slučaja je policija postupala po prijavama i protiv Cumbe je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci podnela izvještaj o počinjenom krivičnom delu. U jednom slučaju istraga je obustavljena jer je žrtva odustala od krivičnog gonjenja dok je druga prijava i dalje u radu - kaže dobro obavešteni izvor.

Anđelka je nakon napada u maju napustila Cumbu i sa njihovo dvoje dece, starosti dve i šest godina, živela kod rođaka. Međutim, svedoci tvrde da su Anđelka i njen nevenčani suprug i posle toga ostali u kontaktu i da su ih viđali zajedno.

DECU DOVEZLA KOD BABE I DEDE

Dosadašnja istraga ukazuje da je Anđelka jutros automobilom decu dovezla kod Cumbinih roditelja na čuvanje. Nikola je navodno sačekao ispred kuće i kada je Anđelka ostavila decu, seo je u automobil, počinio jezivi zločin, a potom pokušao da se ubije.

Zasad nije poznato gde je i kako Cumbo nabavio pištolj, ali se najverovatnije radi o nelegalnom oružju.

ATV 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading