kada
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Italijanski lekari bore se za život bebe, stare svega 11 meseci, koju je majka ostavila u kadi sa starijom ćerkom na svega nekoliko trenutaka da nešto uzme. Kada se vratila u kupatilo videla je da je mlađe dete bez svesti u vodi!

Nesreća se dogodila u nedelju 11. avgusta u kući koju su iznajmili za odmor, a dete je u kritičnom stanju prevezeno u bolnicu i prognoze su i dalje neizvesne.

Prema navodima, mama (23) je bebu sa starijom ćerkicom spustila u kadu i napustila je kupatilo na kratko, da bi nešto drugo završila. Međutim, starija devojčica je za to vreme odvrnula slavinu i kada je počela da se puni vodom.

Nije poznato da li je majka čula šuštanje vode, pa se vratila, ili je u kupatilo ušla kada je završila druge obaveze, ali je tada mlađu ćerku pronašla u kadi bez svesti. Odmah je vrišteći pozvala hitnu pomoć.

Navodno je u trenutku tragedije u kući bio i otac (24). U pitanju je porodica iz Umbrije, koja je došla na odmor u Teramo, gde se nesreća i dogodila.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i uspeli su da povrate devojčicu, koja je potom helikopterom prebačena u bolnicu u Teramu, nakon čega je prebačena u dečju bolnicu u Peskari i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading