Poslanica PES-a Jelena Nedović
Foto: Printscreen/YouTube/ DAN portal

Podsetimo, Ramaj se sumnjiči se da je oštetio državu Crnu Goru za najmanje dva miliona evra prilikom aplikacije za dobijanje počasnog crnogorskog državljanstva.

“Do sada je predsednik države komentarisao brojne teme koje nisu po Ustavu u njegovim ingerencijama, a sada na temu koja ima bezbednosne aspekte, a sam slučaj može naneti štetu imidžu države, Milatović kao predsednik Crne Gore i član Saveta za odbranu, uporno ćuti. Ipak, verovatno je predsednik svih građana u ovom slučaju procenio da nije pametno budućem koalicionom partneru nanositi političku štetu”, kazala je Nedović. 

Nadalje je poručila da “iako je redovno komentarisao svaku meru aktuelne Vlade, uz veliki stepen saglasnosti u kritikama sa ostalom opozicijom, ovog puta nema ni traga, ni glasa od predsednika Crne Gore”. 

“Ako je kritikovao glomaznost Vlade koja će budžet opteretiti za oko milion evra godišnje ili 0,03 odsto ukupnog budžeta, začuđujuće je da za samo jedan slučaj novog državljanina Crne Gore Nasera Ramaja i utaje poreza od dva miliona, nema reakciju. Iako je u velikoj meri na dobrom putu da pogazi obećanje i ostane predsednik svih građana, očekujemo da će zbog javnosti, pa makar i one koju doživljava za pristojnu, imati osvrt na postupak skandalozne dodele pasoša osumnjičenim licima od strane Abazovićeve Vlade”, zaključila je Nedović. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading