rotacija
Foto: Alo/Shutterstock

Lokalni stanovnik je rekao ruskim medijima šta se dogodilo. Prema rečima žitelja grada, sve se dogodilo oko 14.00 časova.

„Devojčica je ležala onesvešćena na asfaltu. Pala je sa visine, kao sa balkona. Nejasno je da li je u pitanju nesreća ili ju je neko gurnuo. Jedan od svedoka je tražio da ne dira telo. Mislio je da je devojčica još uvek bila živa i da bi joj to moglo naškoditi, čekali su hitnu pomoć“, kaže očevidac.

Ona je primetila da se jedan od muškaraca čudno ponašao. Na mestima se ponašao nedolično i agresivno. Prema rečima komšija, on je bio pokojnikov ljubavnik.

„Kada su svedoci tražili da devojku ne diraju, on je pritrčao njoj, sagnuo se i počeo da je grli. Više puta je tražio oproštaj, promrmljao nešto ispod glasa. Lutao je tamo-amo. Teško je reći da li je možda se tako ponašao od tuge, ali neki susedi misle da je on možda umešan u ovo".

Hitna pomoć koja je stigla konstatovala je smrt devojčice. Posle toga, čovek je ponovo počeo da histeriše. Na lice mesta stigli su i poznanici, koji su takođe glasno plakali.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading