dajkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Za godinu dana rada u Podgorici ja nisam uradio ništa nažao bilo kome, niti sam proneverio jedan jedini evro, niti sam bio deo neke afere, niti sam vršio progon radnika koji imaju drugačije političke afinitete od mojih.

S druge strane, pomogao sam mnogim građanima Podgorice, učestvovao u humanitarnim akcijama, izlazio na teren gotovo svakog dana, naravno sve u skladu sa svojim nadležnostima.

Pozivam gospodina Vujovića, zajedno sa drugim funkcionerima Evropskog saveza, da konačno shvate da i Vladislav Dajković ima pravo da živi i radi u gradu kom je rođen, ma koliko se njima moj politički stil ne sviđao.

Najzad, nisam ja kriv što su oni izgubili prethodne izbore sa preko trideset hiljada glasova razlike. To je bila volja građana Podgorice i siguran sam da se ta volja ni ovog puta neće promeniti, tako da savetujem gospodinu Vujoviću da se relaksira jer ne postoji šansa da se vrati na vlast, napisao je lider Slobodne Crne Gore, Vladislav Dajković.

Bonus video:

 

@alo_portal MARINIKA KONAČNO VIDELA ŠTA ZNAČI UREĐENA ŽELEZNICA Fašisti, marksisti, lažni ekolozi nemaju program samo znaju koga bi da ruše #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ゚viral #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo #predsednik #srbija #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading