PROFESORKA PROGONILA BIVŠEG UČENIKA? Htela da začnu dete - Zdrav si i odličan kandidat
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Dečak i njegovi roditelji tvrde da je profesorka nagovarala 17-godišnjeg školarca da postane donor sperme kako bi začela dete, rekao je izvor REN TV .

Prema rečima učenika, profesorka mu je predavala matematiku do sedmog razreda, ali je od devetog razreda počela da pokazuje nezdravo interesovanje za njega.

„Pre ispita u 9. razredu, dečak je čuo glasine da profesorka matematike svima govori da je trudna sa njegovim detetom i da preti da će počiniti samoubistvo ako joj on ne uzvrati osećanja“, rekao je sagovornik REN TV.

Nakon ovog incidenta, dečak je uzeo dokumenta i prešao u drugu školu, ali je profesorka počela da mu piše na društvenim mrežama.

„Profesorkaje dečaku napisala desetak mejlova u kojima je pričala o svom životu. Ona je takođe napravila stranicu VKontakte i tamo pisala bivšem ulčeniku“, rekao je izvor za REN TV .

Žena se izvinila zbog širenja glasina o njenoj trudnoći, nakon čega je dečak uverio da joj više ne zamera i zamolio je da mu više ne piše. Mladić je prosledio ljubavna pisma profesorke matematike direktoru škole u ​​kojoj je radila, nakon čega je profesorka prestala da ga gnjavi.

„U junu 2024. profesorka matematike je ponovo stupila u kontakt sa bivšim učenikom. Napisala mu je pismo u kojem mu je čestitala maturu. Kasnije je žena rekla dečaku da želi da ima dete sa njim i pitala ga da postane donor sperme jer je "zdrav i odličan kandidat", rekao je izvor REN TV.

Dečak je blokirao profesorku na svim društvenim mrežama, ali je ona kreirala lažne profile i pozivala ga na sastanke pod slikama drugih devojaka. Tinejdžer je odlučio da na jedan od ovih sastanaka pošalje svog prijatelja, koji se predstavio kao njegov brat. Pokušao je da urazumi ženu, još jednom zamolivši je da ostavi tinejdžera na miru.

„Nakon što je tinejdžer prestao da odgovara na sve poruke, učiteljica je počela da piše njegovim roditeljima, žena im je čestitala smešne praznike, poslala im diplome i pozvala ih da se sastanu kako bi razgovarali o doniranju sperme njihovog sina“, rekao je izvor.

Mladićev otac nije izdržao i napisao je izjavu policiji nakon što mu je profesorka upala u zasedu na ulazu u kuću, piše REN TV.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading