AKCIJA "ARMI": Uhapšeni povredio policajce i nudio im mito, zaplenjeni spid i novac
Foto: Alo/Aloonline.ba

"Na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres navedenog lica kao i objekata i vozila koje isto koristi, prilikom čega je pronađeno i oduzeto: 41 paketić i jedna vrećica sa sadržajem bele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na spid ukupne težine od 1.015.86 grama, dititalna vaga za precizno merenje, novac u raznim apoenima u ukupnom iznosu od 1.928 KM i drugi predmeti", saopštili su iz Policijske uprave Doboj.

Navedeno je da je prilikom realizacije navedenih aktivnosti, odnosno prilikom lišenja slobode lice pružalo aktivni otpor prilikom čega su policijski službenici zadobili telesne povrede.

"Takođe, navedeno lice je policijskim službenicima nudilo novac da propuste radnju koji su bili dužni da izvrše. Nakon kriminalističke obrade navedeno lice će uz izveštaj o izvršenim krivičnim delima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i sprečavanje službenog lica u vršnju službene radnje biti predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, dok će Republičkom javnom tužilaštvu biti dostavljen izveštaj o izvršenom krivičnom delu davanje mita", dodali su iz policije.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading