Ovce na krovu
Foto: Printscreen/Foto: Printskrin

Kristen Džekson, 28, i Daniel Pejn, 33, bili su u krevetu kada su primetili neobičan zvuk koji je dolazio sa vrha njihove kuće oko 8 ujutru u petak.

Kada je Kristen izašla iz kuće u Whitworthu, Lancašir, bila je zapanjena kada je videla da su ovce uspele da se popnu na krov spratne kuće. Uspešno je snimila ovu bizaru situaciju na svom telefonu, prikazavši četiri ovce kako se kreću po krovu pre nego što su se nonšalantno spustile s druge strane.

Kristen je rekla: "Radila sam od kuće, a moj partner je imao slobodan dan, ali sam bila budna i samo sam čula puno škripanja na krovu. Probudila sam partnera i rekoh: 'Da li čuješ to?'. On je rekao: 'Verovatno su to samo ptice'.

 

 

"S obzirom na drvo pored nas, često imamo golubove i nije prvi put da smo ih čuli napolju. Ali bila sam sigurna da zvuči mnogo teže i da je trajalo neko vreme."

Radoznala da otkrije uzrok zvuka, Kristen je obukla kućni ogrtač i izašla kroz zadnja vrata. Pronašla je četiri ovce na krovu - što je ostavilo u šoku. Kristen je rekla: "Počela sam da se smejem i potrčala unutra da uzmem telefon - morala sam da napravim fotografiju jer mi niko ne bi verovao - ali sam viknula svom partneru da izađe jer je morao da vidi ovo.

"Nisam mu rekla šta je u pitanju, pa kada je izašao, mislim da je pomislio da preterujem sa nečim. Pogledao je gore i nije mogao da veruje, pa je počeo da se smeje. Znali smo kako su dospele na krov, ali je i dalje ludo pomisliti da su to zaista uradile."

Kristen, koja živi u kući koju obnavlja sa Danielom od prošlog juna, kaže da su ovce i krave ranije zalutale blizu njene kuće, ali nikada ih nije videla na krovu sve do sada.

Kristen je dodala: "Više sam zabrinuta da nisu napravile štetu ili pale s ivica jer je velika visina.

"Kako smo ih videli, ovce su se uplašile, tako da su se srećom odmah spustile s krova i uspešno se vratile na uzvišenje ka poljima."

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading