Boris Džonson
Foto: AP/Alo

Džonson je napad Ukrajine na Kursku oblast nazvao „najboljim vestima za dugo vremena“.

Jedini način da se zaustave ruske bombe je napasti na aviobaze odakle lete ruski avioni. A jedini način da se napadnu te baze jeste da se iskoristi zapadno naoružanje koje Ukrajina ima. Dobili su od Amerikanaca sisteme `atakamas`, od Britanaca rakete `storm šedou`, zašto im ne dozvoliti da gađaju objekte na teritoriji Rusije?“, napisao je Džonson u autorskom članku sa „Dejli mejl“.

Džonson je takođe rekao i da ukrajinska vojska nije mogla na pravi način da pruži otpor Rusima jer je zapad primoravao Kijev da se „tuče sa jednom vezanom rukom“.

Ujedno je i pozvao da se obustavi sa svim tim „polumerama“ i kašnjenjima po pitanju isporuka oružja i omogući Kijevu da „dovrši započeti posao“, a to je da se dozvoli Kijevu da iskoristi sve instrumente koje je Zapad Ukrajini već dao.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Aleksandar B

17.08.2024 01:45

Pogledajte malo bolje oči i lice ovog monstruma i videt ćete zašto toliko mrzi hrišćansku Rusiju. Ali, kao što stoji u Bibliji đavo će na kraju biti uništen, bez obzira koliko ovi zapadnjački satanisti mrzeli Boga i hrišćanstvo.

Vlado

17.08.2024 04:55

Zar je taj bolesni alkoholicar jos ziv??? Ko mu je omougucio da se javlja iz ludnice?

Tanja

17.08.2024 07:39

Ovaj covek je sizofrenik ,ludak i tesko zlo. Kad ovako nesto dode u situaciju da odlucuje o necem , tesko svima do kojih dopre. Svet je licemer do krajnjih granica. Covek je sitna dusa , gleda svoje .... i nije ga briga za bol i patnju drugog coveka ili unistenje prirode.Dokaz, izglasa sizofrenika ,ludaka , kompleksasa za predsednika koji u rukama ima silu i moc. Pogledajte koji bolidi su trenutno na svedskoj sceni!