engleska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Otac dvoje dece, Kristijan Rivs iz Ragbija u Velikoj Britaniji, zadobio je ozbiljnu povredu glave u nesreći u gradu Vorkširu dok je bio na putu ka poslu 30. jula.

Njegov sin Dominik Rivs je na GoFundMe stranici napisao da je njegov otac prevezen helikopterom u bolnicu i da je "vodio veoma tešku borbu" nakon operacije kojom je trebalo da se smanji pritisak na mozak, javlja Sky News.

Međutim, pošto nije reagovao na terapiju kako se očekivalo, preminuo je 5. avgusta.

Dominik je rekao da njegov otac, koji je imao 52 godine, nije nosio kacigu tokom incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim satima.

Za Birmingham Mail izjavio je: "Teško je to reći jer želim svog oca nazad, ali njegove povrede su mogle biti manje ili bi možda bio potpuno u redu da je nosio kacigu. Zato nosite kacigu, zaboga."

Snimak nadzorne kamere s obližnje garaže navodno je pokazao da su mu se dve mačke koje su se borile isprečile na putu.

"Verovatno ih je uplašio kad je skrenuo iza ugla i one su istrčale ispred njega", rekao je Dominik za Birmingham Mail. "Jedna je završila pod prednjim točkom, a nažalost, druga pod zadnjim. On je pao sa bicikla i zadobio veoma tešku povredu mozga."

Kristijan Rivs, poznat među prijateljima kao Lurč, preminuo je mirno u bolnici u Koventriju, okružen porodicom.

Dominik je rekao da je stavio Bounty čokoladicu u očevu ruku pre nego što je preminuo, jer je voleo kokos, a sada prikuplja sredstva kako bi mu "priredio oproštaj kakav zaslužuje".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading