hitna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Tri osobe povređene su u krvavom obračunu koji se u petak uveče dogodio u poznatom baru na jednoj plaži na Halkidikiju. U sukobu je korišćeno hladno i vatreno oružje, a sada se pojavio i snimak na kojem se vidi kako nakon verbalnog izbija i fizički obračun.

Konkretno, na snimku koji je objavio ANT1 vide se trojica muškaraca za koje se veruje da su državljani Bugarske kako započinju tuču tako što bacaju stolice i druge predmete u baru. Šest ljudi je tada provalilo u bar i sukob je eskalirao. Posetioci u panici beže, dok se tuča nastavlja ispred bara.

U sledećem momentu muškarci za koje se veruje da su državljani Bugarske napadaju vlasnika lokala, takođe bugarskog porekla, tuku ga bez prestanka čak i dok pada na zemlju, nesposoban da reaguje.

Snimak kvavog napada koji su objavili grčki mediji je veoma uznemirujućeg sadržaja i zato ga nećemo objaviti.

Napali vlasnika jer im je kasnila porudžibina?

Incident se dogodio nešto posle 11.30 sati u petak uveče kada je grupa od pet kako se veruje Bugara napala vlasnika bara na plaži, navodno zato što im je kasnila porudžbina. Tuča je brzo eskalirala, a napadači su brutalno pretukli konobara i koristili palice i noževe. Trojica nasilnika iz bara, za koje se takođe veruje da su državljani Bugarske, brzo su stigli na lice mesta i počeli da pucaju, pri čemu su dve osobe povređene. Jedna osoba je u teškom stanju nakon što je primila metak u grudi.

Prema pisanju bugarske štampe, svi umešani su navodno poznate ličnosti bugarskog podzemlja. Oblast u kojoj se dogodio sukob vrvila je od policije i tada je uhapšeno pet osoba, dok su identifikovali još jednog počinioca i tragaju za još dve osobe koje su učestvovale u incidentu. Vlasti razmatraju mogućnost da je do sukoba došlo zbog nesuglasica među pripadnicima bugarske mafije.

Vlasnik bara na plaži na Halkidikiju, koji vodi i restoran u Sofiji koji je svratište bugarske elite i političara, navodno je prijatelj sa vođom grupe, poznatim kao "Belgijanac", koja je kako se sumnja izazvala krvavi incident. Prema pisanju lokalne štampe, "Belgijanac" je navodno poznati kriminalac koji je već trebalo da bude uhapšen, pošto se protiv njega u Bugarskoj čekaju optužnice.

Nadležni koji istražuju slučaj u svom posedu imaju vizuelni materijal sa sigurnosnih kamera iz lokala, koji će pregledati kadar po kadar kako bi utvrdili da li je bilo prethodnog incidenta između vlasnika i "Belgijanca".

(Blic, Prototema)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading