medved
Foto: Alo/Alo

Na fotografijama iz Prusca vidi se velika rupa u zemlji iz koje vire posmrtni ostaci. Lokalni mediji nakon šokantne scene navode da situacija sa medvedima postaje opasna i da više niko nije bezbedan, prenosi Kurir.

Vest je izazvala stotine komenatra na lokalnim portalima, jedni traže pomoć lovaca, ali, međutim, mnogi navode i da su životinje najmanje krive.

- Životinje u šumi su gladne. Ljudi pobraše i požderaše sve, bukvalno sve, čak i biljke koje se nikad nisu jele, sada eto mogu za salatu... I zato se približavaju naseljima - navodi jedan korisnik.

 

 

- Pobili su sve što su mogli u šumi. Prirodu su nam uništili... Ne bi dolazili da imaju šta da jedu u šumi. Kakvi smo tako nam se i dešava - glasi jedan komentar.

- Izogorele i posečene šume, nestalo hrane za divljač, nemaju se gde nastaniti i normalno da će sići u naselja da traže hranu. Za sve to je kriv ljudski faktor - navodi jedan korisnik.

A jedan muškarac iz bosanskog gradića Vareša, podsetimo, sprijateljio se sa medvedom. Na neverovatnom snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se susret muškarca i medveda koga očigledno redovno hrani.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading