nebojša medojević
Foto: Printscreen/YouTube/ ADRIA TV Montenegro

„Vladu su formirali vlasnici Vijesti, Crkva i duvanski tajkun Daka uz prethodni dogovor sa Đukanovićem o zaštiti njegovih interesa i zaštiti od krivičnog progona.

Ovom istorijskom prevarom birača, razorena je krhka demokratija, politčki sistem i ustavni poredak.

Zemlja je, u političkom smislu, vraćena na početak 90-tih, u predpolitičko vreme, političke partije su prodale svoje ideologije, programske principe i postale prazne ljušture kojima je jedini cilj- borba za vlast koja omogućava brzo bogaćenje kroz koruptivne šeme razvijene u vreme Đukanovića“ – stava je Medojević.

Lider PZP-a je mišljenja da će izbori u Podgorici biti repriza izbora iz 1990., te da će se pojaviti plejada čudnih likova, „pronalazača, pacijenata, letača, kraljeva i “političkih” fatamorgana koji će više služiti za zabavu dokonom narodu i majstorima društvenih mreža, nego što će se takmičiti svojim programima i sa liderima za glasove birača.“

„Boro Kralj, Milan letač, prof Slobo Vujačić, još su u našim sećanjima kao simboli početaka višestranačja u Crnoj Gori. Nažalost nismo naučili ništa, promašili smo sve raskrsnice, izabrali sve pogrešne puteve, probali sve pogrešne politike i sad se nakon 34 godine vratili na isto mesto.

Uvek se setim, legendarnog profesora Sloba Vujačića, kad je posle jedne TV debate, koja je trajala do u kasne sate, zamolio kandidata Stranke pirodnog prava Milana Radulovića (koji je promovisao joga letenje kao metod za rešavanje problema da ga prebaci kući u Nikšić kad bude letio iz Podgorice“ – kazao se Medojević.

Bonus vidoe:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading