stjuardesa
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Stjuardesa indijske nacionalne avio-kompanije Air India napadnuta je u svojoj sobi tokom odmora između dva leta, u hotelu Radison Red kraj aerodroma Hitrou u Londonu.

Za sada nepoznati počinilac provalio je u njenu sobu u noći između subote i nedelje, oko 01:30 posle ponoći, udarao je drvenom vešalicom i vukao za kosu po sobi. Stjuardesa je vrištala i tražila pomoć i samo zahvaljujući drugim gostima iz susednih soba i osoblja hotela koje je čulo njene pozive za pomoć - prošla je bez težih povreda, piše Aero Time.

Kompanija je odmah nakon incidenta odlučila da premesti svoje zaposlene u drugi hotel, a od menadžmenta Radison Reda (na slici dole) koji se nalazi u sklopu kompleksa aerodroma Hitrou - zatražila da obezbedi kabinsko osoblje Air Indije do preseljenja na drugu lokaciju.

Interesantno je da su se, prema navodima Times of India, zaposleni u Air India već nekoliko puta žalili na bezbednosne uslove u hotelu i to bez ikakvih rezultata: Razne posade se nisu osećale bezbedno jer u mnogim delovima hotela ne postoji CCTV nadzor, osoblje hotela nije odgovaralo na pozive.

Često se dešavalo da na recepciji nema nikoga, a članovi kabinskog osoblja žalili su se na slabu rasvetu, učestalo kucanje i neovlašćene ulaske u sobe.

Air India je izrazila duboku zabrinutost i ogorčenost nakon "nezakonitog incidenta" i napada na jednu od svojih stjuardesa u hotelu:

"Pružamo svu moguću podršku našoj koleginici i širem timu, uključujući profesionalno savetovanje", saopštila je avio-kompanija. "Air India takođe sarađuje sa lokalnom policijom i ispratiće ovaj slučaj do kraja u skladu sa zakonom."

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading