engleska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Policajci su pozvani da podnesu izveštaj o svađi između muškarca i žene oko 7.10 ujutru na stanici Vej u Kroliju. Područje je pretreseno i na obližnjem parkingu pronađena je žena "sa ubodnim povredama", saopštila je policija. Hitna pomoć joj je ukazana, ali je na licu mesta potvrđena smrt, dodaje se.

Policajci su pokrenuli širu potragu za osumnjičenim i rekli da su "brzo" pronašli 26-godišnjeg muškarca na Stephenson Roadu. Policija je saopštila da je muškarac iz Krolija i da je i dalje u pritvoru.

Nadzornica Rejčel Svini je rekla: „Ovo je tragičan incident u kome je mlada žena izgubila život i mi naporno radimo da bismo razumeli šta se tačno dogodilo. Policajci su uspeli brzo da privedu osumnjičenog i trenutno ne tragamo za nekim drugim".

"Sada će biti pojačano prisustvo policije u prometnoj oblasti Krolija dok budemo sprovodili naše istrage. Pozvala bih svakoga ko ima bilo kakvu zabrinutost da razgovara sa policajcem na mestu događaja".

Snage su zamolile svedoke ili „bilo ko sa informacijama koje bi mogle da pomognu“ da kontaktiraju policiju onlajn ili putem 101, citirajući operaciju Ven.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading