andrej milović
Foto: Printscreen/Youtube/Radio Televizija Herceg Novi

Milović koji očito pledira da uđe u suverenističko biračko telo počeo je da se pravda ovim strukturama a između ostalog i kazao da je skratio frizuru kako ne bi ličio na bivši predsednicu opštine Danilovgrad, Zoricu Kovačević.

Milović, koji je inače nosilac Podgoričke liste na vanrednim izborima u Glavnom gradu, na „X“-u je u polemici sa botovskim strukturama DPS-a napisao sledeće:

„Odblokiram 200+ ljudi, skratim frizuru da mi ne pravite mimove sa Zoricom Kovačević, većinski utvrdite da nisam izdajnik, branim interese Crne Gore u kontinuitetu, izbace me prvo iz partije zbog toga, pa iz vlade, i opet vam se kriva na mene“.

 

 

Sa Zoricom su, tvrdi on, padali najjači mimovi, do te mere da je hteo da se slika sa njom.

„Kad sam je sreo u CUE, hteo sam da se slikamo i okačim na „X“. Nego situacija ne dade, ali sam to dužan mimerima, obećavam“, kategoričan je Milović.

Bivši ministar pravde, koji je inače boravio u Beogradu prilikom posete ruskog predsednika Vladimira Putina, i tom prilikom kazao da ne misli čitava Crna Gora kao režim (tada je na vlasti bio DPS i Milo Đukanović), očito je postao veliki Crnogorac a što se može zaključiti iz daljih objava.

Na konstataciju korisnika „X“-a (inače poznatog po ekstremističkim antisrpskim stavovima) Bad Seed-a da „ovo za frizuru poštuje“ ali da se seća kako se krvavo borio da opravda ovu dvojicu (Spajića i Milatovića), Milović odgovara:

„Lakše je kad si iskren i braniš nekoga pošteno, pa te taj izda, nego da ti nekoga izdaš i prodaš, ovo je ipak Crna Gora i zna se što je crnogorsko vaspitanje. Bolje je biti izdan, nego izdajnik – lepše se spava“, napisao je on.

 

 

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading