poginula
Foto: Alo/GoFundMe

Prema lokalnim medijima WTVC i Local 3 News, kao i objavama na društvenim mrežama njene braće i sestara i stranici za prikupljanje sredstava GoFundMe, studentkinja Otum Meklur sedela je na mestu suvozača u automobilu svog dečka dok su se vozili ka Ringgoldu, Džordžija, kako bi njenog mlađeg brata odvezli u vrtić, piše magazin People.

Njena sestra Simon Materli napisala je u objavi na Fejsbuku da je čeljust kočnice proletela kroz vetrobran njihovog automobila i "gotovo je momentalno ubila" u "strašnoj saobraćajnoj nesreći."

Prema izveštaju Local 3 News, šef policije u Ringgoldu potvrdio je da se nesreća dogodila ujutro, u sredu 14. avgusta, dok su ona i njen dečko išli prema jugu na autoputu I-75 iz njenog doma u Sodi-Dejziju, Tenesi.

Prema stranici GoFundMe, bubanj kočnice ispao je iz kamiona i udario je u grudni koš i vrat. Stranica, koju organizuje njen brat Kolin Le, ima za cilj da prikupi sredstva za pogrebne troškove za dvadesetogodišnjakinju.

"Otum je preminula pre nego što su hitne službe stigle", stoji na stranici GoFundMe.

Policija u Ringgoldu nije odmah odgovorila na zahtev za komentar magazina People.

Otum je bila drugi najbolji učenik generacije 2022. u srednjoj školi Sodi-Dejzi, studirala je grafički dizajn na Čatanu državnom koledžu i bila strastvena ljubiteljka prirode i koncerata, prema njenoj čitulji.

U čitulji se dodaje da će donacije prikupljene na GoFundMe stranici — koja je do trenutka objavljivanja prikupila više od 2.500 od ciljanih 10.000 dolara — takođe biti namenjene za nekoliko organizacija za zaštitu divljih životinja.

Mnogi njeni prijatelji i članovi porodice podelili su na društvenim mrežama sećanja na nju. U objavi na Fejsbuku, njena sestra je napisala da "čak i pisanje ovoga izgleda kao vantelesno iskustvo."

"Gubitak sestre nije nešto što želite da zamislite. Razmišljala sam o tome kad svi budemo stari i sedi, ali ne ovako", napisala je između ostalog. "Trebalo je da napuni 21 godinu sledećeg meseca. Išla je u školu za grafički dizajn. Imala je toliko planova i snova. Ja i moja porodica smo u potpunom šoku. Još nam ne izgleda stvarno."

Otumin dečko, Tajler Nanli, napisao je u dugom opisu na Instagramu da je ona bila "najsjaniji i najneverovatniji deo mog života."

"Imala si ogroman uticaj na moj život pomažući mi da izrastem u osobu kakva sam danas. Bila si najdivnija osoba koju ću ikada upoznati", napisao je.

Otumina sestra bliznakinja, Ajvi Meklur, takođe je podelila poruku na Instagramu povodom sestrine smrti.

"Nedostajaćeš mi do kraja mog života", napisala je između ostalog, obraćajući se sestri. "Bila si mi najbolji prijatelj od dana kada smo se rodile. Nikada neću imati dovoljno reči da opišem koliko mi značiš, ali mogu da kažem da ću te uvek pamtiti po tvom dobrom srcu, humoru, inteligenciji i sjaju."

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading