PRVE SLIKE IZ SANSKOG MOSTA Krvoproliće u školi, policija opkolila gimnaziju
Foto: Alo/Printscreen/Aloonline.ba

Ubica je zaposlenik Mješovite srednje škole, potvrdila je policija, ali nije zvanično poznato u kakvom stanju je on, odnosno da li je uhapšen, u begu ili mrtav, piše Kliks. 

Nezvanične informacije govore da je napadač pucao sebi u glavu, te da je u teškom stanju prevezen u bolnicu.

Podsetimo,  pucnjava se dogodila u ranim jutanjim časovima. Prema prvim informacijama navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.

 

 

Adnan Beganović, portparol MUP-a USK za banjalučku ATV, kaže da je policiji u 10.15 časova prijavljeno da je u školi došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Kako se nezvanično saznaje, navodno je pomoćni radnik u toj školi ušao sa oružjem, te je otvorio vatru na profesore koji su u tom trenutku imali sastanak.

”Prema dosadašnjim informacijama, tri osobe su smrtno stradale, dok je jedna zadobila telesne povrede i u toku je njegov transport u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske”, rekao je Beganović.

On kaže da detalji pucnjave zasada nisu poznati, te da se na terenu nalaze brojne policijske ekipe. ”Više informacija biće poznato tokom dana”, rekao je Beganović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading