medvedev i putin
Foto: EPA/EPA-EFE/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK / KREMLIN / POOL MANDATORY CREDIT

Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsednik i zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije, rekao je da upad Ukrajine u rusku Kursku oblast znači da neće biti pregovora između Moskve i Kijeva sve dok Ukrajina ne bude potpuno poražena na bojnom polju.

 

- Prestalo je neobavezno brbljanje samoproglašenih posrednika o plemenitoj temi mira. Čak i ako ne mogu to da kažu naglas, svi prepoznaju realnost situacije. Oni razumeju da neće biti pregovora dok se neprijatelj potpuno ne uništi - napisao je Medvedev u Telegramu.

Medvedev je u saopštenju identifikovao i one koji su, prema njegovim rečima, umešani u organizovanje napada na Kursku oblast. O bivšem britanskom premijeru Borisu Džonsonu nije govorio nimalo laskavo.

- Neka se ne raduje to podlo kopile sa ružnom njuškom i razbarušenom sedom kosom iz zemlje u kojoj se spremala teroristička operacija. Njegova zemlja je uradila mnogo gore stvari od teritorije pod njegovom kontrolom. U Ukrajini će biti mnogo besmislenijih troškova, mnogo više uništene vojne opreme i radikalno više leševa A sada neka jadni ukrajinski kmetovi ljube krvave ruke nekrofilima koji im se rugaju - svojim anglosaksonskim gospodarima - zaključio je Medvedev.
 

(Klix)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading