Donald tramp
Foto: Alo/Printscreen/youtube

Tokom epizode, Von je pitao Trampa da li pije i puši, na šta je Tramp odgovorio da nikada nije, pominjući svog starijeg brata Freda Trampa, za kojeg je rekao da ima problem sa alkoholom.

"Imao sam sjajnog brata koji je imao probleme sa alkoholom, i puno je pušio. Bio je lep, imao je sjajnu ličnost", rekao je Tramp.

"Kažem ljudima, bez droge, bez pića, bez cigareta. Stalno to govorim svojoj deci", rekao je Tramp.  

Tramp je rekao da se ugledao na svog brata, koji je umro 1981. godine i da se divi, nazivajući ga "neverovatnom ličnošću".

"Imao je problem, brzo mu se javila zavisnost. Mislim da to počelo tokom fakulteta, kasnije smo svi u porodici primetili. Živeo je toliko dugo u lošim uslovima, bio sam zadivljen kako mu je telo to izdržalo. Brat mi je uvek govorio da ne pijem, bio je mudar. Ne pijem zbog njega. Treba razgovarati o ovim stvarima", dodao je Tramp.

Dodao je da je čuo da je od alkohola "teže izaći nego od droge", na šta je Von rekao da se i sam oporavlja od upotrebe droga i alkohola.

BONUS VIDEO

@alo_portal PARAOLIMPIJAC ŽELJKO DIMITRIJEVIĆ ZA ALO! Velika čast mi je što ću nositi zastavu Srbije, u našem timu vlada duh zajedništva #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading