predsednik crne gore
Foto: Printscreen/Youtube/Predsjednik Crne Gore

Piše: dr Petar Milatović Ostroški

Stičem utisak da te savetnici guraju u sunovrat bez povratka. Naime, neko želi (ili ti sam?) da glavinjaš glavom bez obzira i pameću bez cilja.

Naime, u nedostatku kadra za opštinske izbore u Podgorici stavio si u nazivu liste svoje ime i opet, ko zna po koji put, prekršio si čan 95 Ustava Crne Gore, preporučujući se Skupštini Crne Gore da te smeni.

Dokazao si istovremeno da si plagijator koji nevešto plagiraš Mila Đukanovića.

Samim stavljanjem svog imena u nazivu liste praktično si iskopao sebi jamu i tek ćeš sada videti da ti je rejting ispod svakog nivoa kad se suočiš sa kaznom biračkog tela i bolje bi bilo da si u nazivu liste stavio onu čuvenu Kneževićevu Razu Murovu sa Konika.

Ubeđen sam da ćeš, posle fijaska na podgoričkim izborima, morati da podneseš ostavku zbog nedostatka legitimiteta, ili ćeš biti smenjen.

Sada je biračkom telu više nego jasno da je ondašnji izbor za gradonačelnika elokventne i šarmantne visoko obrazovane dame prof. dr Olivere Injac bilo daleko bolja izborna investicija, što znači da si svojevremeno izabran za gradonačelnika Podgorice ponašao bi se kao slon u staklenom izlogu uprkos svojoj malenkosti, a upravo to je izbegnuto tvojim bekstvom u skute biračkog srpskog tela koje ti je podarilo aktuelno zvanje, ali ne i znanje, slučajnog i nezasluženog predsednika Crne Gore.

Da zaključim dragi i veseli rođače, ne glavinjaj glavom bez obzira i pameću bez cilja!

Sapineti sat!

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading