Donald Tramp
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Tim demokrata traži da mikrofoni kandidata ostanu uključeni sve vreme debate, dok Tramp preti da će se povući iz debate jer smatra da je televizija Ej-Bi-Si "pristrasna", iako je ranije pristao da učestvuje u duelu, prenosi Glas Amerike.

"Zašto bih vodio debatu protiv Kamale Haris na toj televiziji", napisao je Tramp na društvenim mrežama, uz tvrdnje o "pristrasnosti" mreže Ej-Bi-Si.

Portparol kampanje Kamale Haris, Brajan Felon, izjavio je da je njihov zahtev da mikrofoni kandidata tokom debate budu uključeni sve vreme, a ne da im se isključuju kada im istekne vreme za izlaganje, kao što je to bio slučaj u prvoj debati, prenosi Rojters.

"Potpredsednica je spremna da se nosi sa Trampovim stalnim lažima i prekidanjima u realnom vremenu. Tramp bi trebalo da prestane da se krije iza dugmeta za isključivanje mikrofona", naveo je Falon u saopštenju.

Viši savetnik Trampove kampanje Džejson Miler kaže da su "već rekli da nema promene dogovorenih pravila".

Međutim, Tramp je kasnije rekao da bi više voleo da mu mikrofon bude uključen i da mu se nije dopalo što je prošli put bio isključen.

"Meni je svejedno. Radije bih, verovatno, da mikrofon bio uključen. Ali, dogovor je bio da će biti isto kao i prošli put", naveo je Tramp.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je Haris u tesnom vođstvu u odnosu na Trampa na nacionalnom nivou od dva do tri odsto,

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading