kokain
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Asošijeted pres navodi da se zaplena u Gvajani smatra najvećom u novijoj istoriji te južnoameričke države, a ministar bezbednosti Robson Ben rekao je novinarima da procenjuje da droga vredi najmanje 200 miliona dolara.

Droga je pronađena u jamama u severozapadnom regionu Gvajane, a policija je uhapsila jednog osumnjičenog i saopštila da traga za još dvojicom koji su pobegli sa lica mesta.

Policija i vojska Gvajane, zajedno sa američkom Agencijom za borbu protiv droge (DEA), bile su uključeni u operaciju.

“Zahvalni smo što imamo DEA sa nama koja deli informacije i obaveštajne podatke. Gvajana je žrtva ove ilegalne aktivnosti. Mi ne proizvodimo kokain i ne prevozimo ga”, rekao je Ben.

Droga je zaplenjena u oblasti gde je policija poslednjih godina pronašla improvizovana podvodna plovila skrivena u džungli, a zvaničnici nisu sigurni da li su ta plovila zaista korišćena, ali su rekli da će pojačati nadzor u tom regionu.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading